a

Digitalni marketing postao je sastavni dio marketinških aktivnosti u svim industrijama kako bi se privukli potencijalni klijenti, povećao promet i stvorili kvalitetni potencijalni klijenti.

Vrapčanska 2G, 10090 Zagreb, Hrvatska

+385996374050

tomislav@sofis-savjetovanje.hr

Izrada web stranica

Krajnji izgled i funkcionalnost web stranica ovisi o dobro razrađenim koracima. Pri izradi web stranica, potrebno je odraditi sljedeće:

1.
Prikupljanje zahtjeva klijenata
2.
Osnovni nacrt strukture
3.
Dizajn(boje, fontovi, vizuali)
4.
Razvoj i postavljanje sadržaja
5.
Testiranje i implementiranje

1. Prikupljanje zahtjeva klijenata

Prvi korak u web dizajnu je sastanak na kojem definiramo potrebe i ciljeve klijenata. Time mi dobivamo jasnu sliku koje su potrebe i ciljevi buduće web stranice, kojoj publici je stranica namjenjena, te koje sve značajke mora imati.

 

2. Osnovni nacrt strukture

Iz dobivenih informacija radimo osnovnu strukturu izgleda i funkcionalnosti web stranica, te ju prezentiramo klijentu.


3. Dizajn

Nakon što nam klijent odobri prijedlog osnovne strukture, mi počinjemo kreirati izgled buduće web stranice. To uključuje odabir boja, fontova, fotografija i drugih elemenata dizajna.


4. Razvoj i postavljanje sadržaja

Nakon definiranja dizajna i odobravanja istog od strane klijenta, pristupamo izradi web stranica. To uključuje kodiranje web stranice od nule ili korištenje nekog od sustava za upravljanje sadržajem(CMS) kao što je WordPress.


5. Testiranje i implementiranje

Nakon što je stranica napravljena i ispunjena sadržajem, testira se na bilo kakve pogreške, te se provjeravaju interne poveznice. Nakon što se odobri, postavljamo stranicu na web poslužitelj za javni pristup(kako bi je tražilice mogle pronaći).


6. Praćenje funkcionalnosti i održavanje

Posljednji korak u procesu je praćenje i održavanje web stranice. To uključuje redovito ažuriranje sadržaja, sigurnosti i dizajna. To možete raditi sami ili nama prepustiti brigu o stranici.